Bedrijven2018-03-19T16:53:18+01:00

Bedrijven

Als bedrijf, aannemer, architect heeft u over het algemeen andere (bouwkundige) vragen.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u prima adviseren om de opdracht naar wens te laten verlopen
Bel of mail voor een afspraak

U doet goede zaken op onze kunststofvloeren
Wij hebben diverse bedrijfsvloeren in ons assortiment, welke aan de omgeving worden aangepast. Bij Unica maken wij met de bedrijfsvloeren onderscheid tussen functionele (o.a. de chemische industrie) en decoratieve vloeren (o.a. showrooms). De grindvloeren, troffelvloeren en marmerstone vloeren bestaan uit hoogwaardige oplosmiddelvrije epoxyharsen en verschillende natuurlijke korrelmaterialen. De grindvloeren en de marmerstone vloeren worden voornamelijk toegepast in decoratieve ruimtes.
Troffelvloeren zijn voornamelijk geschikt voor ruimtes met een functioneel karakter. Over het algemeen geldt dat de structuur van de korreltapijten afhankelijk zijn van de toepassingseisen: des te groter de belasting, des te kleiner de korrel en hoe meer vervuiling er plaatsvindt, des te dichter dient de structuur te zijn.

Holle plinten
Unica biedt ook voor bedrijven die de HACCP regelgeving moeten naleven geschikte vloeren. Al onze vloeren zijn naadloos, waardoor de vloeren makkelijk zijn te onderhouden. Hierdoor zijn de kunststofvloeren (eventueel in combinatie met holle plinten) in het bijzonder geschikt voor hygiënische ruimtes.

Bedrijfsuitstraling
Vloeren kunnen in hoge mate bijdragen aan uw bedrijfsuitstraling. Bij de gekozen bedrijfsuitstraling is het daarom van belang dat de vloerkeuze naadloos aansluit op uw wensen. Hierbij zijn de kleur en het materiaal van doorslaggevend belang. De vloeren van Unica zijn verkrijgbaar in elke kleur, tint en vrijwel elke nuance. Ook combinaties van kleuren geven een fantastisch effect en het is teven mogelijk om uw logo in de vloer te verwerken. De mogelijkheden zijn, zonder overdrijven, eindeloos!


Unica vloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare ruimtes, showrooms en grote projecten

Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en maak een afspraak.
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak. Wilt u advies? Maak dan een afspraak!
Tel:  0186 – 61 69 01,  info@unicavloeren.nl