Unica Vloeren voor elke ruimte! 2017-12-01T12:58:24+00:00

Unica Vloeren voor elke ruimte!

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Gietvloeren en (rol)coatings hebben minder de uitstraling van tapijt maar zijn uiterst decoratief in een woon- en winkelomgeving en efficiënt in bedrijfsgebouwen.
Het kiezen van een nieuwe vloer of wandafwerking betekent een belangrijke investering in uw gebouw of woning en kent talloze details die aandacht verdienen. Daarom nemen wij graag de tijd om samen met u een vloer samen te stellen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget.
Onze deskundige medewerkers met oog voor design en kleur staan op afspraak in onze showroom voor u klaar. In deze brochure kunt u alvast inspiratie opdoen, al is het slechts een impressie van ons uitgebreide portfolio dat we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd.
Zoekt u een ervaren partner voor uw kunststofvloer?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Grindvloeren
Marmerstonevloeren
Troffelvloeren
Gietvloeren
Rolcoatingvloeren
Voor we beginnen

Uw wens is onze norm

Het kiezen van een nieuwe vloer of wandafwerking kent talloze details die aandacht verdienen. Wij nemen graag de tijd voor één of meerdere gesprekken, waar deskundige medewerkers met oog voor design en kleur u met raad en daad terzijde staan. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide portfolio, waar u diverse impressies vindt van onze grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer in bijvoorbeeld woningen, winkels, kantoren en bedrijfshallen.

Zoekt u een ervaren partner voor uw kunststofvloer? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!