Wanden 2018-01-30T11:54:16+00:00

Wanden en vloeren op één adres

Het karakter van uw woning wordt mede bepaald door de wanden en plafonds die u omringen.
Tegenwoordig is stucwerk er in alle stijlen. Gladde of gestructureerde oppervlakken, decoratieve elementen of functionele vlakken. Het kan allemaal. Naast het toevoegen van kleur, vorm en structuur hebben deze elementen in uw leefomgeving een belangrijke functionele rol. Bij Unica kunt u naast kunststofvloeren ook terecht voor schuurwerk, pleisterwerk en spachtelpütz.

Schuurwerk
Schuurwerk is een afwerking voor het plafond met een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Dit is in verschillende bewegingen aan te brengen er is dus veel variatie mogelijk. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden. Schuurwerk kan aangebracht worden met een dikte variërend van 5 tot 10mm en moet in een keer aangebracht en afgewerkt worden door de stukadoor om een mooi egaal schaduweffect te creëren. Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden.

Pleisterwerk
Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Ook kunt u kiezen voor spachtelpütz als afwerking. Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Het vakmanschap staat garant voor een spiegelgladde muur.

Spachtelpütz
Spachtelpütz is een decoratieve wandafwerking met een boeiend karakter. Deze wandafwerking die naadloos en traditioneel met de spaan wordt aangebracht straalt rust uit en past werkelijk in ieder interieur.

Een tijdloze decoratieve afwerking die zelfs na jaren niet verveelt. Een oplossing voor de gehele woning van woonkamer tot slaapkamer, inclusief uw trapopgang. Als u hiervoor kiest ontstaat een fantastische eenheid in uw woning. En het materiaal is goed overschilderbaar.

Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en maak een afspraak.
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak. Wilt u advies? Maak dan een afspraak!
Tel:  0186 – 61 69 01,  info@unicavloeren.nl


Unica vloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare ruimtes, showrooms en grote projecten