Cleaners2018-01-31T13:52:10+01:00

Cleaners

Maak gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen

Kunststofvloeren vragen om een op het product afgestemd onderhoud en middelen om vervuiling op te lossen en te verwijderen. Dit onderhoud is door iedereen uit te voeren. Indien u de juiste middelen heeft en het reinigingsadvies goed opvolgt zult u vaststellen dat de vloeren per saldo weinig en eenvoudig onderhoud vragen en u jarenlang plezier opleveren. Unica heeft een eigen lijn professionele reinigingsmiddelen. Met deze materiaalvriendelijke cleaners bieden wij het beste en tevens het veiligste op het gebied van schoonmaakonderhoud en schoonmaakmethodes van kunststofvloeren.

Maak gebruik van de juiste schoonmaakmiddelenUnica Cleaners

Speciaal samengesteld voor een effectieve reiniging van Unica Vloeren en uitermate geschikt voor zowel het schoonmaken van plaatselijk sterke verontreinigingen als voor het grondig periodiek onderhoud van de vloer.

Let op! In het grote aanbod neutrale reinigingsmiddelen op de markt zitten soms een aantal producten, dat bijvoorbeeld siliconen bevatten of vettig zijn, hetgeen een negatieve werking heeft op de vloer. Om deze reden raden wij onze klanten aan gebruik te maken van de Unica Cleaners.

Wilt u meer weten over onze cleaners of een reinigingsadvies op maat ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en maak een afspraak.
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak. Wilt u advies? Maak dan een afspraak!
Tel:  0186 – 61 69 01,  info@unicavloeren.nl


Unica vloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare ruimtes, showrooms en grote projecten