Onderhoud service

Voor open structuur vloeren

Naadloze vloeren met open structuur zoals grindvloeren en marmerstone zijn mooi, slijtvast, hebben een lange levensduur en zijn bij normale vuilbelasting eenvoudig schoon te houden. Na verloop van tijd zijn de vloeren echter verzadigd, waardoor de glinstering enigszins verdwijnt. Afhankelijk van het gebruik en de mate van vervuiling dient de vloer periodiek onderhouden te worden, een zogenoemde dieptereiniging. Het advies is om de vloeren 1 x in de 2 jaar een dieptereiniging te geven. Speciaal voor onze klanten bieden wij nu ook de servicedienst aan.

Zo wordt onderhoud nog makkelijker

De vloeren worden machinaal met een schrobzuigmachine, en indien nodig plaatselijk handmatig, geschrobd met een speciale cleaner. Hierna wordt de vloer gespoeld met water door middel van een ‘sproeiextractie methode’. Hierdoor ontstaat een grondige reiniging.

Vraag naar onze mogelijkheden!

In de praktijk blijkt dat klanten soms onbewust de vloer vergeten te voorzien van een grote schoonmaak. Speciaal hiervoor hebben we de mogelijkheid om onderhoudscontracten af te sluiten. Op het moment dat een contract wordt afgesloten, houden wij voor u in de gaten wanneer het grote onderhoud dient plaats te vinden. Wilt u meer informatie ontvangen over onze servicedienst en de onderhoudscontracten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

NOA afbouwgarantie

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews