Kantine

Aanbevolen vloeren voor in uw kantine

In een kantine is het van belang dat er een aangename atmosfeer heerst, waarin mensen op een ontspannen manier kunnen samenkomen. Of het nu gaat om gezellig napraten in een voetbalkantine, of tot rust komen in de kantine binnen de kantooromgeving. De kantine is vaak de meest sociale plek in het pand. In deze ruimte is het belangrijk om een fijne sfeer te creëren en hier kan het interieur een positieve bijdrage aan leveren. Unica biedt diverse soorten naadloze vloeren aan die in oneindig veel kleuren mogelijk zijn. Het naadloze karakter zorgt voor eenheid en rust, en de vele kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd voor een juiste nuance kunt kiezen.  

Onze Unica vloeren zorgen voor de juiste sfeer  

Eén van de grote voordelen die onze Unica vloeren bieden, is de flexibileit en vrijheid bij het inrichten. Onze vloeren worden van plint tot plint gelegd en zorgen er optisch voor dat ruimtes groter lijken. Doordat de vloeren geen naden hebben, is het ook makkelijker om meubels uit te zoeken en te spelen met verschillende materialen of sterke architecturale kenmerken.  

Het kiezen van de juiste vloer is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de gebruiksintensiteit van een ruimte en de uitstraling die u wenst. Voor in kantines bevelen we u troffelvloeren en gietvloeren aan en we kunnen u met onze jarenlange ervaring perfect helpen bij het maken van de juiste keuze. We staan u niet alleen bij in het maken van de beste keuze, maar u krijgt bij ons tevens onderhoudsadvies opmaat na de aankoop. 

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over Unica kantinevloeren? 

Wilt u meer informatie over onze Unica kantinevloeren? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews