Epoxy vloeren

Op zoek naar een kunststofvloer?

Als je op zoek bent naar een kunststofvloer, is het essentieel om te weten dat epoxy niet het enige type kunststof is dat wordt gebruikt in vloertoepassingen. Er zijn diverse soorten kunststofvloeren beschikbaar, waaronder coatings, gietvloeren, grindvloeren en troffelvloeren. Epoxy is slechts een van de gebruikte kunststoffen en vertegenwoordigt niet een specifiek type vloer.

Bij Unica Vloeren begrijpen we de verscheidenheid aan opties en staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste vloer die voldoet aan uw behoeften en budget. Of het nu gaat om een decoratieve of functionele vloer, wij beschikken over de expertise om de ideale oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen.

NOA afbouwgarantie

Als u op zoek bent naar de ideale vloeroplossing voor uw behoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Unica Vloeren hebben we een ruime ervaring in het installeren van diverse soorten kunststofvloeren, waaronder coatings, gietvloeren, grindvloeren en troffelvloeren. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste vloer die past bij uw specifieke situatie, smaak en budget.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van uw behoeften en het aanbevelen van de best passende oplossing. We bieden niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook uitstekende klantenservice en ondersteuning. Als u met ons samenwerkt, kunt u er zeker van zijn dat u een vloer krijgt die niet alleen duurzaam, functioneel en gemakkelijk te onderhouden is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passend bij uw persoonlijke stijl.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze kunststofvloeren en hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw droomvloer te realiseren!

Bel: 0186 616 901  Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews