Vraag advies

Op onze website kunt u verschillende producten vinden met unieke eigenschappen en tal van mogelijke uitvoeringen. We begrijpen dat iedereen andere wensen en omstandigheden heeft, dus bieden we de mogelijkheid om onze producten op maat samen te stellen. Zo kunt u de vloer kiezen die het beste bij uw unieke situatie past. Met meer dan 35 jaar ervaring in maatwerk, weten we hoe we uw droomvloer kunnen creëren. Dus als u op zoek bent naar een goede vloer tegen een passende prijs, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We helpen je graag om de perfecte vloer te vinden die aan al jouw wensen voldoet!

 

Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews