Woning

Kies de juiste vloer voor in uw woning

Onze Unica vloeren hebben eindeloze mogelijkheden. Unica biedt diverse soorten naadloze vloeren aan die in oneindig veel kleuren mogelijk zijn. Onze meest populaire vloeren voor in de woning zijn gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren en marmerstone vloeren. Het kiezen van de juiste vloer voor in uw woning is afhankelijk van de ruimte, het gebruik en uw wensen en behoeften. Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hét grote voordeel van onze Unica vloeren is het naadloze karakter, waardoor de vloeren de vrijheid bieden om met andere materialen te spelen, waaronder meubels of sterke architecturale kenmerken. De vloeren worden naadloos van plint tot plint gelegd, wat voor een optisch verruimend effect zorgt en ruimtes groter doet lijken.

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over Unica vloeren voor in uw woning?

Wilt u meer informatie over onze Unica vloeren? Neem gerust contact met ons op via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews