Woning

Kies de juiste vloer voor in uw woning

Onze Unica vloeren bieden eindeloze mogelijkheden om uw woning te transformeren. Met een brede selectie van naadloze vloeren in ontelbare kleuren, vindt u bij Unica altijd de perfecte match voor uw interieur. Kies uit onze populaire gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren en marmerstone vloeren en ontdek de ideale vloer voor elke ruimte in uw huis.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Onze Unica vloeren zijn ontworpen met uw levensstijl in gedachten. Afhankelijk van de ruimte, het gebruik en uw behoeften, helpen we u bij het maken van de juiste keuze. En het naadloze karakter van onze vloeren zorgt voor een visueel verbluffend effect dat uw ruimtes groter doet lijken en uw meubels en architecturale kenmerken in de schijnwerpers zet.

Met jarenlange ervaring in het creëren van de perfecte vloeren, kunt u vertrouwen op Unica om uw woning naar een hoger niveau te tillen. Kies vandaag nog voor Unica en geniet van de vrijheid om uw woning op uw eigen manier te stylen.

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over Unica vloeren voor in uw woning?

Wilt u meer informatie over onze Unica vloeren? Neem gerust contact met ons op via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews