Praktijkruimte

Optimale Hygiëne en Veiligheid: Naadloze en Vloeistofdichte Vloeren voor Praktijkruimtes

In de gezondheidszorg, dierenklinieken en praktijkruimtes komen dagelijks talloze mensen, dieren en activiteiten samen. Voor een 24-uurs bedrijf dat zich richt op het welzijn van mens en dier is het van vitaal belang om praktische en specifieke vloeroplossingen te bieden. Een gladde en vuile vloer kan immers niet alleen voor problemen zorgen, maar ook ongevallen veroorzaken. Bij Unica Vloeren begrijpen we dit als geen ander en staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van de ideale vloer, waarbij eenvoudige reiniging en hygiëne voorop staan.

Onze troffelvloeren en gietvloeren zijn met name aan te bevelen voor praktijkruimtes binnen deze sectoren. Deze vloeren worden naadloos van plint tot plint geïnstalleerd, wat niet alleen zorgt voor een strakke afwerking, maar ook voor een hygiënische omgeving zonder naden waar vuil zich kan ophopen. Daarnaast bieden ze het extra voordeel van een ruimtelijk effect, waardoor de ruimte optisch groter lijkt, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

Wat onze troffelvloeren en gietvloeren onderscheidt, is hun duurzaamheid en bestendigheid tegen waterbelasting. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor ruimtes waar hygiëne van het grootste belang is. Bovendien zijn onze vloeren verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor er altijd een optie is die perfect aansluit bij de esthetiek van uw ruimte.

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over vloeren voor in praktijkruimtes?

Kies voor Unica Vloeren voor hoogwaardige troffelvloeren en gietvloeren die voldoen aan de strenge eisen van de gezondheidszorg, dierenklinieken en andere praktijkruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews