Winkel

Onze aanbevolen Unica winkelvloeren hebben eindeloze mogelijkheden.

Bij Unica bieden we verschillende soorten naadloze winkelvloeren aan, die zijn toe te passen in bijvoorbeeld supermarkten, juweliers, boekenhandels, kledingzaken en speciaalzaken. De vloeren zorgen door het naadloze karakter voor eenheid in de winkel. Het verbindt de diverse ruimtes met elkaar en creëert een rustige omgeving. Verder zijn de vloeren in oneindig veel kleuren mogelijk, waardoor er altijd een passende teint gekozen kan worden die perfect past bij de uitstraling en de branding van uw winkel. Onze meest populaire winkelvloeren zijn gietvloeren, troffelvloeren en grindvloeren.  

We bieden diverse naadloze winkelvloeren aan 

Het kiezen van de juiste vloer is afhankelijk van de ruimte, het gebruik en uw wensen en behoeften. Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring helpen bij het maken van de juiste keuze. De vloeren worden naadloos van plint tot plint gelegd, wat voor een optisch verruimend effect zorgt en ruimtes groter doet lijken. We bekijken samen met u wat de mooiste optie is in uw winkel om een onuitwisbare indruk op uw klanten te maken. Vervolgens maken we de vloer voor u op maat en staan we u terzijde met een onderhoudsadvies. 

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over Unica winkelvloeren? 

Wilt u meer informatie over onze Unica winkelvloeren? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 14 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 14 reviews