Winkel

Ontdek de veelzijdigheid van onze aanbevolen Unica winkelvloeren.

Bij Unica bieden we een uitgebreid assortiment naadloze vloeropties die perfect passen bij verschillende winkelomgevingen, waaronder supermarkten, juweliers, boekenwinkels, kledingzaken en speciaalzaken. Onze vloeren creëren een gevoel van eenheid in uw winkelruimte dankzij hun naadloze karakter, waardoor ze de verschillende gebieden met elkaar verbinden en een rustige sfeer creëren.

Met een oneindige variatie aan kleuren bieden onze vloeren altijd een perfecte match met de uitstraling en branding van uw winkel. Onze meest gewaardeerde opties omvatten gietvloerentroffelvloeren en grindvloeren.

Onze selectie omvat diverse naadloze winkelvloeren

Wij maken diverse vloeren, waarbij de keuze afhangt van factoren zoals de ruimte, het gebruik en uw specifieke wensen. Met onze jarenlange ervaring staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw winkel. Onze vloeren worden naadloos geïnstalleerd, wat zorgt voor een optisch ruimtelijk effect en uw winkel groter doet lijken. Samen met u bekijken we de beste opties om een blijvende indruk op uw klanten te maken, en bieden we op maat gemaakte vloeroplossingen en onderhoudsadvies.

 

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over Unica winkelvloeren? 

Wilt u meer informatie over onze Unica winkelvloeren? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews