Beschermdoppen

Beschermdoppen als bescherming voor vloeren

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Herkenbare problemen hierdoor zijn o.a. plaatselijke slijtage van de kunststofvloeren en moeilijk te herstellen krassen en deuken Voor rollend materiaal, zoals o.a. bureaustoelen, is het belangrijk om zachte wielen toe te passen zonder weekmakers.

Maak uw meubels vloervriendelijk

Allerlei handige beschermingsmiddelen voor meubelen zijn o.a. verkrijgbaar bij Floorfriendly en Scratch No More. Met de juiste bescherming onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de kunststofvloer rekening te moeten houden. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau.

Scratch No More, speciaal voor gietvloeren en troffelvloeren.

Voorkom krassen
Wij adviseren speciaal voor gietvloeren en troffelvloeren de producten van Scratch no More! Alle Scratch no More beschermdoppen zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor schuift het vuil opzij of komt het tussen de tapijthaartjes terecht, waardoor het niet krast. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld vilt en teflon beschermdoppen waarbij het vuil tussen de beschermdop en de vloer terecht komt. Wanneer je dan met de stoel schuift krijg je krassen. Wil je meer weten over  Scratch no More beschermdoppen? Klik op de banner hieronder, u ontvangt bij bestelling automatisch 5% korting in de winkelmand.

 

Scratch No More banner

Scratch No More beschermdoppen

 

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over de beschermdoppen?

Wilt u meer informatie over onze de bescherming van onze naadloze vloeren? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews