Clubgebouw

Onze aanbevolen Unica vloeren geven uw clubgebouw de juiste sfeer

In een clubgebouw brengt u mensen samen. De juiste sfeer creëren is hier ontzettend belangrijk. Het is van belang dat mensen zich fijn voelen in uw clubgebouw en het menselijke contact wordt gestimuleerd. Of het nu gaat om een voetbalkantine of een clubgebouw waar ouderen elkaar ontmoeten. Het interieur heeft een grote invloed op de beleving. Welke kleuren en materialen kiest u bijvoorbeeld? Unica biedt diverse soorten vloeren, die allen een naadloos karakter hebben. Hiermee verbindt u de diverse ruimtes en zorgt u voor eenheid en rust.  

Ontdek onze naadloze vloeren voor clubgebouwen 

We hebben een aantal productcategorieën die wij aanbevelen voor specifiek in clubgebouwen, namelijk troffelvloeren, gietvloeren en grindvloeren. Deze worden allen van plint tot plint geïnstalleerd en hebben een optisch verruimend effect op ruimtes. Het naadloze karakter geeft u veel vrijheid in het kiezen van bijvoorbeeld meubels. Ook zijn de vloeren in eindeloos veel kleuren te verkrijgen en zit er altijd wel een geschikte kleur bij voor uw clubgebouw. 

Graag adviseren we u met onze jarenlange ervaring, om te zorgen dat u de best mogelijke keuze maakt. Naast advies geven kunnen we ook de vloer leveren en installeren en zullen we u voorzien van een onderhoudsadvies op maat. Bekijk hieronder onze diverse vloeroplossingen. 

NOA afbouwgarantie

Meer weten over onze vloeren voor in uw clubgebouw? 

Wilt u meer informatie over de Unica vloeren in ons assortiment? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews