Overige producten

Alles op één adres!

Bij Unica Vloeren bent u op het juiste adres voor advies over het treffen van een juiste voorbereiding, de afwerking van vloeren en het optimaal onderhouden van uw vloer. Wist u bijvoorbeeld dat een goede voorbereiding en de juiste condities van de vloeren van essentieel belang zijn? Op basis van onze 35 jaar lange ervaring kunnen wij u hier perfect bij ondersteunen. Ook voor het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Verder zijn onze vloeren in vele varianten verkrijgbaar door de mogelijkheden in samenstelling, kleur en afwerking. De vloer die past bij uw situatie en wensen. Onze vloeren kunnen gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Troffelvloeren kunnen we waar nodig voorzien van een holle plint. Verder bieden we de mogelijkheid om uw vloer van dé finishing touch te voorzien, namelijk Eyeleds.

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over onze mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Unica? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews