Bedrijfspand 

Verschillende vloeroplossingen voor diverse ruimtes in uw bedrijfspand

Elke ruimte in uw bedrijfspand heeft zijn eigen specifieke eisen en wensen. Daarom biedt Unica diverse soorten naadloze vloeren aan, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Of het nu gaat om een kantoor, showroom, magazijn of sanitaire ruimte, wij kijken graag samen met u naar de ideale vloeroplossing. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Want bij Unica geloven we niet in standaardoplossingen, maar in maatwerk voor uw situatie, voorkeuren en budget.

Kies de perfecte vloer voor uw bedrijfspand met onze aanbevelingen.

Afhankelijk van de ruimte kunt u kiezen voor een vloer met een functioneel karakter, een decoratief karakter of een combinatie van beiden. Voor alle ruimtes kunnen we u van advies voorzien. We kijken ook naar de ondergrond en omstandigheden, zodat we de juiste maatregelen kunnen treffen voor een goede voorbereiding en planning. Als het vloertype eenmaal is gekozen, leveren we een vloer op maat qua ontwerp en kleur en voorzien we u bij oplevering van een onderhoudsadvies.

Geschikte vloeren voor in uw kantooromgeving 

Voor de kantoorruimtes kunt u kiezen voor een grindvloer, troffelvloer of gietvloer.  

NOA afbouwgarantie

Vloeren geschikt voor in uw kantoor én sanitaire ruimtes  

 

Onze aanbevolen vloeren voor in uw magazijn  

Meer informatie over Unica vloeren voor in uw bedrijfspand? 

Wilt u meer informatie over onze Unica vloeren voor in de diverse ruimtes van uw bedrijfsruimte? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews