Schoonloopmatten

Wel de pret - niet de prut

Voor het behoud van uw vloer is het belangrijk om uw vloer te beschermen. Vooral zand en vocht zorgen voor slijtage aan uw vloer. Natuurlijk is het van belang om regelmatig zand te verwijderen en vocht zoveel mogelijk op te nemen. Handiger is het om ervoor te zorgen dat zand, vuil en vocht niet binnen komen.

 

Verminder vuil en vocht op uw vloer

Schoonloopmat
Schoonloopmatten zorgen ervoor dat uw vloeren schoon en netjes blijven. 80% van het vuil in een gebouw bestaat uit straatvuil en vocht, dat naar binnen is gelopen. Dit vuil veroorzaakt slijtage en verarming van de vloerafwerking. Het simpelweg toepassen van een goede ruime Coral® Loop Schoon Zone in uw entree, biedt u de oplossing om binnengelopen vuil en vocht aanmerkelijk te verminderen op uw kunststofvloeren. En het is nog mooi ook.

  • Nummer 1 in entreematten
  • Effectief tegen vocht en vuil
  • Past in ieder interieur
  • Een lange levensduur
  • Milieuvriendelijk product
  • 5 jaar garantie

 

Schoonloopmat op maat


Onze matten zijn slijtvast, kleurecht en rot- en schimmelwerend. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten en diverse functionele en aantrekkelijke kleuren. We kunnen de mat gelijktijdig met het aanbrengen van de vloerafwerking op maat plaatsen, eventueel in een creatieve vorm. En niet onbelangrijk, de mat komt op gelijke hoogte te liggen met de vloer, dus geen vervelende opkrullende randen of een schuivende mat.

NOA afbouwgarantie

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews