Leefbeton

Creëer een unieke en exclusieve uitstraling met Leefbeton

Van welke woonstijl je ook houdt, een woonbeton vloer past in vrijwel elk interieur. Woonbeton is een sterk vloersysteem en creëert een stoere en robuuste uitstraling.

Unica Vloeren biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van Leefbeton. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en stemmen het systeem volledig af op uw wensen en eisen. Zo bent u verzekerd van een vloer en/of wand die volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl.

NOA afbouwgarantie

Kenmerken

  • Een vloer met een stoere, minerale uitstraling
  • Door de unieke samenstelling is de vloer extreem slijt- en krasvast
  • Is zwaar belastbaar
  • Geen last van voegen (naadloos)
  • Onderhoudsvriendelijk; de vloer lijkt grof, maar door de afwerklaag kan deze eenvoudig worden schoongemaakt
  • Is bestand tegen invloeden van zonlicht, dus de kleur blijft lang mooi (UV-stabiel)
  • Kan worden toegepast in badkamer of washok: schimmelvrij & waterdicht
  • In combinatie met vloerverwarming voelt de vloer heerlijk comfortabel aan
  • Kan eenvoudig worden aangebracht op vrijwel alle ondergronden (ook tegels)

Meer informatie over Leefbeton?

Bij Unica Vloeren vinden we het belangrijk dat de vloer volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Of je nu op zoek bent naar een rustige uitstraling of juist een robuuste, grovere structuur wilt, wij zorgen ervoor dat de vloer helemaal op jouw persoonlijke wens wordt afgestemd.

Met ruime ervaring in het aanbrengen van Leefbeton, weten wij als geen ander hoe we dit vloersysteem tot in de perfectie kunnen realiseren. Bij ons staat klantvriendelijkheid en persoonlijke aanpak voorop, dus wij houden rekening met uw specifieke wensen en eisen om zo het perfecte resultaat te leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews