Huur schrobmachine

Speciaal voor onze klanten!

Voor jaarlijks onderhoud of een meer grondige schoonmaakbeurt kunt u de grindvloer en/of marmerstone ook reinigen met een schrob-zuigmachine. Deze machines zijn bij Unica te huur tegen een dagtarief. Let op: de machines verhuren wij enkel aan onze eigen klanten!

De machine reinigt moeiteloos langs plinten en tot in hoeken, dankzij de borstels die tot aan de rand van het toestel zijn geplaatst. De machine reinigt de vloer grondig, neemt het vuil en water op en laat de vloer vrijwel droog achter. Het is een vrij compacte en zeer eenvoudig te bedienen reinigingsmachine voor diverse soorten vloeren. De schrobmachine reinigt vele soorten korrelvloeren, zoals de grindvloer, de troffelvloer en marmerstone. Dit toestel kan ingezet worden in o.a. winkels, restaurants, showrooms, kantoren, woningen, bakkerijen en slagerijen.

Huren schrobmachine epoxyvloeren Unica

Huren schrobmachine epoxyvloeren Unica

Meer informatie over de huur van een schrobmachine?

Neem gerust contact met ons op via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

NOA afbouwgarantie

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews