Reviews

In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende klanten voorzien van diverse vloeroplossingen. Van woningen en winkels tot aan industriële bedrijfspanden. Dat gaat natuurlijk op basis van vertrouwen. Leuk om te zien dat dit heeft geleid tot veel terugkerende klanten.

We zijn heel blij met de vloer, het ziet er zo prachtig uit! We hebben een marmer stone vloer laten leggen. Wij zijn heel erg content over de klantvriendelijkheid en professionaliteit waarmee Unica vloeren ons bejegend heeft. Een zeer fijn bedrijf met een no nonsens houding.

Christina Cassa
uit Rotterdam

Onze vorige grindvloer hebben we 22 jaar geleden ook door Unica laten leggen. Wij vonden zo’n succes dat we besloten hebben om er een nieuwe grindvloer overheen te leggen. Het resultaat mag er zijn. Patricia en collega’s bedankt voor de service 👌🏼

Frans Roelse
uit Spijkenisse

Superstrakke vloeren in ons nieuwe huis gelegd, door kundige, aardige en zelfstandige vaklieden. Contact met Patricia van de verkoop erg prettig. Goed meegedacht, en met betere oplossingen gekomen dan we zelf hadden verzonnen. Hartelijk dank. Alle afspraken werden perfect nagekomen en het was zelfs geen probleem dat we zelf de data meerdere keren moesten verzetten.

Jacqueline Kabel
uit Maassluis

Hele goede ervaringen met dit bedrijf, zeer vakkundig en komen alle afspraken na. Eindresultaat is fantastisch. Inmiddels hebben zij 4 vloeren gerealiseerd. Een aanrader.

Danny Coert
uit Rotterdam

“In overleg met Arjen en z’n team gekozen voor een gietvloer voor onze hele eerste etage. Veel ondersteuning gehad bij de kleurkeuze. Resultaat is boven verwachting. In overleg uiteindelijk voor de zolder ook gekozen voor een (budget) gietvloer. Ook die ligt er uitstekend in. Fijn dat er nog mensen zijn die meedenken en hun afspraken netjes nakomen.”

 

Dik Kruithoff
uit Numansdorp

“Inmiddels hebben wij onze unica grind vloer al 12 jaar en er nog geen moment spijt van gehad. Nadat we heel fijn geholpen zijn in de showroom met advies en leuke kleurvariaties hebben daarna de heren een schitterende vloer gelegd. Ik kan iedereen een grindvloer aanraden en zeker 1 van unica vloeren. Helemaal top. De eerste foto’s zijn toen de vloer in 2009 gelegd werd en de laatste van een grondige schoonmaak met een schrobmachine in 2021.”

Jan Willem Scheijgrond
uit Zwijndrecht

“Alle tijd gekregen om rond te kijken en een vloer uit te zoeken. Goed advies gekregen. De vloer is vakkundig gelegd en ik heb er veel plezier van. Ook voor de behandeling van de vloer goed geadviseerd en schoonmaakmiddel gekocht zodat ik lang van m’n mooie troffelvloer kan genieten.”

Esther Groenweg
uit Hellevoetsluis

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 7 reviews