Reviews

In de afgelopen jaren hebben we met trots talloze klanten voorzien van diverse vloeroplossingen. Onze diensten strekken zich uit van particuliere woningen en winkels tot industriële bedrijfspanden. Dit succes is te danken aan het solide fundament van wederzijds vertrouwen waarop onze relaties zijn gebouwd. Het verheugt ons te kunnen zeggen dat dit vertrouwen heeft geresulteerd in een groot aantal terugkerende klanten, wat voor ons de ultieme bevestiging is van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

In de eerste plaats zijn de vloeren van Unica hartstikke mooi. We gaan binnenkort verhuizen en in het nieuwe huis ligt nu de derde vloer in ongeveer 30 jaar: de eerste was grind en de tweede en derde marmerstone. Voordeel is ook nog de makkelijke onderhoudbaarheid: stofzuigen is genoeg. In de tweede plaats zijn we erg blij met de service van Unica. We kunnen altijd terecht met onze vragen, afspraken maken gaat prima, de medewerkers zijn aardig – langsgaan is zelfs gewoon gezellig – en de uitvoering is top. Mochten we ooit nog een keer gaan verhuizen, dan weten we het wel!

Louise Cornelis
uit Rotterdam
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, 
Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vloer kwamen wij bij Unica Vloeren terecht. Wij zijn super ontvangen, kregen heldere uitleg en er werd zelfs direct een voorbeeld gemengd van de samenstelling die wij voor ogen hadden. Daarna was er altijd duidelijke communicatie en konden wij onbeperkt vragen stellen en zelfs aanpassingen doen in onze wensen. De vloer is gelegd tijdens onze vakantie en de thuiskomst was daardoor een feestje! Een prachtige vloer, precies zoals wij ons hadden voorgesteld! Wij zouden Unica Vloeren bij iedereen aanraden!

Merel van der Stok
uit Nieuw-Vossemeer
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,
Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Na eerder al, naar alle tevredenheid, een grindvloer door Unica te hebben laten aanbrengen, zochten we nu een lichtgewicht oplossing voor onze houten badkamervloer. Toch weer bij Unica uitgekomen voor een troffelvloer. Goede uitleg gekregen, en hulp bij het uitzoeken van de perfecte kleurcombinatie die precies bij de tegels past. Het leggen/gieten van de vloer kon snel ingepland worden en is naar alle tevredenheid heel netjes en binnen een paar dagen door een heel vriendelijke vakman gedaan. Daarna van hem goede uitleg gehad over de nabehandeling en onderhoud van de vloer. Al met al zeer tevreden, dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe vloer is Unica zeer zeker een aanrader.
Arjen Keller
uit Klundert
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,
Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Doordat mijn ouders al zolang als ik weet een grindvloer hebben in huis en ik dit jaar samen mijn eerste koophuis heb gekocht zijn wij begin Juli langs geweest in de showroom om ons eens te laten begeleiden in het uitzoeken dan wel informatie opdoen over de verschillende soorten gietvloeren. Uitermate deskundig en professioneel te woord gestaan en tevens ook goed geadviseerd met foto’s en wensen van ons huis. Gelijk een vervolg afspraak ingepland om de daadwerkelijke vloer te gaan uitzoeken waarbij we “stalen” thuis opgestuurd kregen zodat we het daadwerkelijk in huis konden uittesten! SUPER!

Kortom erg blij met Unica vloeren voor zowel kwaliteit, snelheid, adviserend, en het ziet er gewoon super strak uit!

Dennis de Jager
uit Zevenbergen
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,
Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Wij zijn boven verwachting blij met het resultaat! Lang geleden besloten dat wij een marmerstone vloer willen in ons nieuwbouwhuis en bij Unica zagen wij voor ons de perfecte kleur! Op de bonnefooi langsgegaan en werden hartelijk ontvangen, daarna zeer professioneel geholpen en hele goede uitleg gehad. Deze week was het dan zo ver, onze vloer werd gelegd. Spannend natuurlijk, maar wat zijn we blij! Zeer vaardig gedaan en ook weer uitstekende uitleg gekregen. We gaan hier nog jaren plezier van hebben! Grote dank aan het team van Unica Vloeren!

Desie Korff
uit Spijkenisse
Positief: Kwaliteit, Stiptheid, Waarde

In 1998 hebben we door Unica in de woonkamer en hal een grindvloer laten leggen. Dit beviel zo goed, dat we later in het hele huis, behalve keuken en badkamer, ook voor de grindvloer hebben gekozen. Zelfs na alle jaren intensief gebruik zijn de vloeren nog steeds’ prachtig. In 2023 besloten we om afscheid te nemen van de tegelvloeren en badkamer en keuken. Waar ga je dan heen? Naar Unica natuurlijk! Afspraak gemaakt en naar de showroom. Na goed advies en perfect uitgevoerd werk liggen er nu prachtige troffelvloeren waar we jaren mee vooruit kunnen.

Ray Hubens
uit Nieuw-Vossemeer

In 2018 hadden wij voor eerste keer contact met Unica Vloeren. Op dat moment zijn wij meer dan uitstekend voorgelicht en hebben wij daar een vloer gekocht van marmerstone.
Omdat wij dit jaar zijn verhuisd hebben we in 2022 opnieuw een afspraak gemaakt bij Unica Vloeren. We werden weer bijzonder goed te woord gestaan en geholpen. We kochten opnieuw dezelfde vloer en die ligt nu weer te shinen in ons nieuwe huis. Weer erg blij mee.
Alles klopt bij Unica Vloeren! Het advies, de verkoop, het leggen/aanbrengen van de vloer, de bijpassende matten en nazorg. Indien je overweegt om een soortgelijke vloer aan te schaffen dan is dit het juiste adres.

Anita van Hoeven
uit Maassluis
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, 
Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Unica Vloeren heeft bij onze moeder een prachtige troffel vloer gemaakt.
Deze moest rolstoel vriendelijk zijn, sterk en geen ziekenhuis uitstraling hebben.
Dit alles is gelukt. De troffel vloer is in een prachtige kleur, die ons mam thuis aan de hand van kleurstalen zelf kon uitkiezen en door de matte afwerking en antie slip laag, heel mooi, warm en veilig is.
Nu een aantal maanden later en intensief gebruik met rolstoel, trippelstoel, rollator etc is de vloer nog steeds prachtig!!
We zijn Unica Vloeren heel dankbaar voor hun professionaliteit, prachtige vloer maar vooral hun oog voor de klant.
Dankjewel
Vriendelijk groet
Leona van Marrewijk

Atelier Leona
uit Oud-Beijerland

We zijn heel blij met de vloer, het ziet er zo prachtig uit! We hebben een marmer stone vloer laten leggen. Wij zijn heel erg content over de klantvriendelijkheid en professionaliteit waarmee Unica vloeren ons bejegend heeft. Een zeer fijn bedrijf met een no nonsens houding.

Christina Cassa
uit Rotterdam

Onze vorige grindvloer hebben we 22 jaar geleden ook door Unica laten leggen. Wij vonden zo’n succes dat we besloten hebben om er een nieuwe grindvloer overheen te leggen. Het resultaat mag er zijn. Patricia en collega’s bedankt voor de service 👌🏼

Frans Roelse
uit Spijkenisse

Superstrakke vloeren in ons nieuwe huis gelegd, door kundige, aardige en zelfstandige vaklieden. Contact met Patricia van de verkoop erg prettig. Goed meegedacht, en met betere oplossingen gekomen dan we zelf hadden verzonnen. Hartelijk dank. Alle afspraken werden perfect nagekomen en het was zelfs geen probleem dat we zelf de data meerdere keren moesten verzetten.

Jacqueline Kabel
uit Maassluis

Hele goede ervaringen met dit bedrijf, zeer vakkundig en komen alle afspraken na. Eindresultaat is fantastisch. Inmiddels hebben zij 4 vloeren gerealiseerd. Een aanrader.

Danny Coert
uit Rotterdam

“In overleg met Arjen en z’n team gekozen voor een gietvloer voor onze hele eerste etage. Veel ondersteuning gehad bij de kleurkeuze. Resultaat is boven verwachting. In overleg uiteindelijk voor de zolder ook gekozen voor een (budget) gietvloer. Ook die ligt er uitstekend in. Fijn dat er nog mensen zijn die meedenken en hun afspraken netjes nakomen.”

 

Dik Kruithoff
uit Numansdorp

“Inmiddels hebben wij onze unica grind vloer al 12 jaar en er nog geen moment spijt van gehad. Nadat we heel fijn geholpen zijn in de showroom met advies en leuke kleurvariaties hebben daarna de heren een schitterende vloer gelegd. Ik kan iedereen een grindvloer aanraden en zeker 1 van unica vloeren. Helemaal top. De eerste foto’s zijn toen de vloer in 2009 gelegd werd en de laatste van een grondige schoonmaak met een schrobmachine in 2021.”

Jan Willem Scheijgrond
uit Zwijndrecht

“Alle tijd gekregen om rond te kijken en een vloer uit te zoeken. Goed advies gekregen. De vloer is vakkundig gelegd en ik heb er veel plezier van. Ook voor de behandeling van de vloer goed geadviseerd en schoonmaakmiddel gekocht zodat ik lang van m’n mooie troffelvloer kan genieten.”

Esther Groenweg
uit Hellevoetsluis

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews