Magazijnvloer

Kies de juiste vloer voor in uw magazijn. Ontdek onze functionele Unica vloeren

Bij vloeren voor in een magazijn is het van belang dat u kiest voor een functionele vloer met sterke eigenschappen. De gebruiksintensiteit bij industriële vloeren ligt een stuk hoger dan in bijvoorbeeld een kantoor, winkel of woning. Vaak rijden er heftrucks in magazijnen, staan er zware apparaten op de vloer en kan er sprake zijn van natte ruimtes. Unica biedt een aantal vloeroplossingen die bestand zijn tegen deze omstandigheden. 

Ontdek onze industriële epoxy vloeren  

Unica levert al meer dan 35 jaar vloeren binnen industriële omgevingen en we bieden u graag advies wat voor uw ruimte de meest geschikte vloer is. Het is belangrijk om te kiezen voor een vloer met een goede stootvastheid, een goede bestendigheid tegen chemicaliën en mogelijk ook een waterdichte structuur. We houden ook rekening met de ondergrond in uw magazijn, om de uiteindelijk vloerkeuze ook hierop af te stemmen en te zorgen voor een goede voorbereiding.  

Onze aanbevolen vloeren voor in een magazijn, zijn waterdicht, bestand tegen zwaar verkeer, onderhoudsvriendelijk en leverbaar in vele kleuren. Tevens leveren we bij de vloer altijd een onderhoudsadvies op maat. 

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over onze magazijnvloeren? 

Wilt u weten welke vloer geschikt is voor in uw magazijn? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews