Garage

Geschikte vloeren voor in uw garage

We bieden diverse vloeren aan die geschikt zijn voor in garages. Of het nu gaat om een kleine garage aan huis, een opslagruimte of bijvoorbeeld grote autogarages, inclusief kantoorruimtes en een showroom. Voor garages zijn meestal diverse factoren van belang, waaronder de gebruiksvriendelijkheid, het onderhoudsgemak en de belastbaarheid. We denken graag met u mee voor het maken van de juiste keuze, waarbij we letten op onder andere uw wensen en behoeften, de ondergrond en de gebruiksintensiteit van de ruimte.  

Unica garagevloeren zijn sterk en onderhoudsvriendelijk   

Unica biedt diverse soorten naadloze vloeroplossingen aan, waarbij we vooral onze gietvloeren en vloercoatings aanbevelen voor in garages. Deze vloeren hebben goede eigenschappen, zodat u zorgeloos kunt werken en u weinig omkijken heeft aan het onderhoud.  

NOA afbouwgarantie

Ook voor kantoorruimtes en showrooms bieden we vloeroplossingen 

Veel garages hebben tevens de beschikking over een showroom en kleine kantoorruimtes. Ook voor deze ruimtes hebben we bij Unica diverse vloeren beschikbaar.  

Voor het maken van de beste keuze zullen we met u meedenken. We bekijken altijd wat de staat is van de ondervloer en zullen onze aanbevelingen doen op basis van uw wensen en behoeften. Indien gewenst kunnen we uw ondervloer ook egaliseren of reparaties uitvoeren voor we de vloerafwerking aanbrengen. Na het aanbrengen van de vloer ontvangt u een onderhoudsadvies. 

Meer informatie over Unica garagevloeren? 

Wilt u meer informatie over onze Unica garagevloeren? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews