Kleurenwijzer

Creëer uw eigen stijl die past bij uw interieur

Wie toe is aan iets nieuws in huis, zal als eerste nadenken over de kleuren en combinaties van kleuren. Er bestaan geen “harde regels” voor het kiezen van kleuren. Maar hoe meer een kleurvakman weet over de werking van kleur, hoe trefzekerder hij de combinaties kiest die in verschillende omgevingen en situaties het beste voldoen. De kleur heeft voor ieder vertrek in de woning weer een ander effect. Bij het kiezen van de juiste kleur voor uw nieuwe vloer spelen veel factoren een rol, zoals de omgeving, contrast en lichtinval. Het is goed om je van te voren af te vragen of je harmonie wil creëren of juist voor contrasterende kleuren wil gaan. Het belangrijkste is om te kiezen voor een combinatie die het beste bij jou past.

Bekijk klantfoto’s om inspiratie op te doen

We hebben veel foto’s van gerealiseerd werk, waarbij u diverse stijlen en kleuren vloeren tegenkomt. U kunt alvast inspiratie op doen door ons gerealiseerde werk bekijken.

Inspiratie gerealiseerde Unica vloeren

Bestel een kleurstaal op maat

We hebben ervaren kleurspecialisten die graag met u mee denken en adviezen en tips kunnen geven, welke aansluiten bij uw wensen. Na een deskundig advies kan Unica kleurstalen maken voor u, zodat u de kleur van de eventuele kunststofvloer in uw eigen huis kunt vergelijken met uw meubels.

Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en maak een afspraak.
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak. Wilt u advies? Maak dan een afspraak!
Tel:  0186 – 61 69 01,  info@unicavloeren.nl

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews