Greenspeed

Dweilen zonder emmer

Dweilen zonder emmer en zonder uitwringen en met de zeer hoge kwaliteit microvezel van Greenspeed. De ideale topkwaliteit van Greenspeed. Compleet Sprenkler vlakmopsysteem voor alle harde vloeroppervlakken. De steel is het waterreservoir die wordt gevuld met de bijgeleverde vulfles. Met een druk op de knop wordt het water (met of zonder product) eenvoudig en gedoseerd op de vloer aangebracht.  Vlakmoppen die jarenlang hun werk blijven doen. De Twistmop is geschikt voor het normale, dagelijkse vochtige onderhoud van vrijwel alle harde soorten vloeren. De vlakmoppen blijven jarenlang mooi in vorm en optimaal hun werk doen.

Greenspeed sprenklersteel

NOA afbouwgarantie

Aluminium steel met een geïntegreerd waterreservoirEenvoudig én ergonomisch systeem! Open het reservoir van de steel, vul dit met water, druk op de dop van de steel en water sprayt op de vloer.

 

  • Ideaal voor gietvloeren en troffelvloeren
  • Géén gesjouw met emmers.
  • Gedoseerd watergebruik, dus uiterst korte droogtijd.
  • Grote mobiliteit en snel inzetbaar.
  • Makkelijk in gebruik met een ergonomisch & zacht handvat.
  • Rubber handvat zorgt tevens voor een anti-slip werking zodat de steel beter tegen de muur blijft staan.
  • In het reservoir past 450 ml water voor het reinigen van maximaal honderd vierkante meter.

Greenspeed sprenklersteel

 

Meer informatie over Greenspeed?

Wilt u meer informatie over Greenspeed Sprenklersteel of onderhoud? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen 

 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews