Cleaners

Gebruik de juiste cleaners

Het is van belang om gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen te maken. Kunststofvloeren vragen om een op het product afgestemd onderhoud en middelen om vervuiling op te lossen en te verwijderen. Dit onderhoud is door iedereen uit te voeren. Indien u de juiste middelen heeft en het reinigingsadvies goed opvolgt zult u vaststellen dat de vloeren per saldo weinig en eenvoudig onderhoud vragen en u jarenlang plezier opleveren. Unica heeft een eigen lijn professionele reinigingsmiddelen. Met deze materiaalvriendelijke cleaners bieden wij het beste en tevens het veiligste op het gebied van schoonmaakonderhoud en schoonmaakmethodes van kunststofvloeren.
Unica Cleaners Naadloze vloeren

Unica Cleaners Naadloze vloeren

Maak gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen

Speciaal samengesteld voor een effectieve reiniging van Unica Vloeren en uitermate geschikt voor zowel het schoonmaken van plaatselijk sterke verontreinigingen als voor het grondig periodiek onderhoud van de vloer.

Let op! In het grote aanbod neutrale reinigingsmiddelen op de markt zitten soms een aantal producten, dat bijvoorbeeld siliconen bevatten of vettig zijn, hetgeen een negatieve werking heeft op de vloer. Om deze reden raden wij onze klanten aan gebruik te maken van de Unica Cleaners.

Meer informatie over onze cleaners?

Wilt u meer weten over onze cleaners of een reinigingsadvies op maat ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

NOA afbouwgarantie

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews