Multizuigers

De onderstaande multizuigers, met een unieke bi-turbo motor, hebben een uitzonderlijke zuigkracht. De producten zijn geschikt voor korrelvloeren met een open structuur. De keus is door ons met name afgestemd op het nat reinigen van de korrelvloeren en bedoeld voor normaal gebruik.

Altijd de juiste multizuiger voor uw vloer

De multizuigers die wij aanbevelen hebben we getest, om u te verzekeren van de juiste kwaliteit. Zo moeten de multizuigers voldoende krachtig zijn en geschikt zijn voor onze naadloze vloeren. Ook is het van belang dat de producten gebruiksvriendelijk zijn. Hieronder hebben we een aantal producten voor u geselecteerd die wij aanbevelen.

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over deze multizuigers?

Graag voorzien we u van advies over deze multizuigers. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

 

*Wijzigingen model en type voorbehouden

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews