Onderhoud Service2018-01-31T13:53:41+01:00

Onderhoud Service

Zo wordt onderhoud nog makkelijker
Naadloze vloeren zijn mooi, slijtvast, hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig schoon te houden. Het zijn ideale vloeren voor intensief gebruik. Na verloop van tijd zijn de vloeren echter verzadigd, waardoor de glinstering enigszins verdwijnt. Afhankelijk van het gebruik en de mate van vervuiling dient de vloer periodiek onderhouden te worden, een zogenoemde dieptereiniging. Het advies is om de vloeren 1 x in de 2 jaar een dieptereiniging te geven. Speciaal voor onze klanten bieden wij nu ook de servicedienst aan.

De vloeren worden machinaal met een schrobzuigmachine, en indien nodig plaatselijk handmatig, geschrobd met een speciale cleaner. Hierna wordt de vloer gespoeld met water door middel van een ‘sproeiextractie methode’. Hierdoor ontstaat een grondige reiniging.

Vraag naar onze mogelijkheden!
In de praktijk blijkt dat klanten soms onbewust de vloer vergeten te voorzien van een grote schoonmaak. Speciaal hiervoor hebben we de mogelijkheid om onderhoudscontracten af te sluiten. Op het moment dat een contract wordt afgesloten, houden wij voor u in de gaten wanneer het grote onderhoud dient plaats te vinden. Wilt u meer informatie ontvangen over onze servicedienst en de onderhoudscontracten, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en maak een afspraak.
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak. Wilt u advies? Maak dan een afspraak!
Tel:  0186 – 61 69 01,  info@unicavloeren.nl


Unica vloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare ruimtes, showrooms en grote projecten