Onderhoud 2017-12-10T15:35:56+00:00

Voor rollend materiaal, zoals bureaustoelen, is het belangrijk om zachte wielen toe te passen zonder weekmakers. Plak zwarte/bruine doppen af of vervang ze door witte viltdopjes. Voor meer informatie over de bescherming van uw vloer, helpen wij u bij Unica graag verder.
Lees meer…

verhuur-schrobmachineHuur schrobmachine

 

Exclusief voor klanten is bij Unica de schrobmachine te huur. Het is raadzaam om de vloeren 1 a 2 maal per jaar geheel te reinigen met een schrobmachine. Ook zijn sterk vervuilde vloeren het beste met een schrobmachine te reinigen.
Lees meer…

Er zijn veel cleaners in de handel die niet voor kunststofvloeren bedoeld zijn. Deze reinigingsproducten kunnen de vloeren zelfs aantasten. Wij adviseren u voor de reiniging van de kunststofvloer alleen gebruik te maken van speciaal daarvoor ontwikkelde reinigings-middelen. Deze zijn altijd bij ons te verkrijgen.
Lees meer…

Omdat niet elke multizuiger goede resultaten heeft, zijn er diverse multizuigers speciaal voor kunststofvloeren bij Unica verkrijgbaar. Wij adviseren u daarom ook hiervan gebruik te maken.
Lees meer…

Om het onderhoud van de Unica vloeren nóg eenvoudiger te maken, bieden wij nu ook exclusief voor klanten een servicedienst aan. Speciaal voor klanten kunnen wij een groot onderhoud aan de vloeren verzorgen.
Lees meer…

De schoonloopmatten nemen vocht op als geen ander. Uit onderzoek blijkt dat er na de eerste twee stappen op de al bijna 50% van het vocht is opgenomen. Het houdt achterliggende vloeren droog en schoon. Vooral in situaties waar na de entree een harde vloer wordt toegepast, is vuil- en vochtopname essentieel.
Lees meer…