Schoonloopmatten2018-03-28T14:06:35+02:00

Schoonloopmatten

Voor het behoud van uw vloer is het belangrijk om uw vloer te beschermen. Vooral zand en vocht zorgen voor slijtage aan uw vloer. Natuurlijk is het van belang om regelmatig zand te verwijderen en vocht zoveel mogelijk op te nemen. Handiger is het om ervoor te zorgen dat zand, vuil en vocht niet binnen komen.

Verminder vuil en vocht op uw vloerSchoonloopmat
Schoonloopmatten zorgen ervoor dat uw vloeren schoon en netjes blijven. 80% van het vuil in een gebouw bestaat uit straatvuil en vocht, dat naar binnen is gelopen. Dit vuil veroorzaakt slijtage en verarming van de vloerafwerking. Het simpelweg toepassen van een goede ruime Coral® Loop Schoon Zone in uw entree, biedt u de oplossing om binnengelopen vuil en vocht aanmerkelijk te verminderen op uw kunststofvloeren. En het is nog mooi ook.

Mat op maat
Onze matten zijn slijtvast, kleurecht en rot- en schimmelwerend. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kwaliteiten en diverse functionele en aantrekkelijke kleuren. We kunnen de mat gelijktijdig met het aanbrengen van de vloerafwerking op maat plaatsen, eventueel in een creatieve vorm. En niet onbelangrijk, de mat komt op gelijke hoogte te liggen met de vloer, dus geen vervelende opkrullende randen of een schuivende mat.

Heeft u een vraag neem dan contact met ons op en maak een afspraak.
Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak. Wilt u advies? Maak dan een afspraak!
Tel:  0186 – 61 69 01,  info@unicavloeren.nl


Unica vloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare ruimtes, showrooms en grote projecten