Onze visie

Voor de uitstraling en de sfeer van uw woning of werkomgeving is een vloer misschien wel belangrijker dan meubels en andere interieurelementen. Daarom stellen steeds meer mensen hoge eisen aan hun vloeren. Zij verwachten niet alleen een hoogwaardige vloer, maar ook bijzondere kwaliteiten zoals een natuurlijke, karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Maar ook warmte isolerende eigenschappen, duurzaamheid en hygiëne spelen een rol bij het bepalen van uw keuze. Unica weet als geen ander deze zaken te vertalen naar een product waar u jarenlang plezier van heeft.

Haal voordeel uit meer dan 35 jaar aan kennis

De materialen van het assortiment bij Unica Vloeren voldoen daarom aan de hoogste kwaliteitseisen, een goede prijs-kwaliteitverhouding, een betrouwbare service en uitstekende garantievoorwaarden. Want ondanks dat er sinds de start van Unica Vloeren in 1986 veel is veranderd in de branche, is onze kwaliteitsfilosofie “tevreden klanten bepalen ons succes” altijd hetzelfde gebleven.

We geven u een eerlijk en deskundig advies

Dat wij dit hebben kunnen bereiken, komt omdat wij in ons doen en laten u als klant centraal stellen. Het kiezen van een nieuwe vloer kent talloze details die aandacht verdienen. Wij nemen graag de tijd voor één of meerdere gesprekken. Samen met u worden alle wensen besproken, waardoor u de best passende keuze kunt maken. We geven u een eerlijk en deskundig advies waarna alle wensen worden samengevat in een helder omschreven offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Deze visie zal ook in de toekomst bepalend zijn voor Unica, zodat het vertrouwen dat u stelt in Unica blijvend kan worden waargemaakt.

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews