Over Unica

Unica Vloeren is al meer dan 35 jaar een erkende naam in de vloeren branche en heeft daarbij aan het begin gestaan van de ontwikkeling van epoxy gebonden vloeren.  Unica Vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings  voor consumenten en bedrijven.

Al meer dan 35 jaar een erkende naam in de vloeren branche

Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er per product meerdere opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen. Belangrijk is dat een vloer wordt gekozen die het beste past, namelijk de optimale verbinding tussen de te stellen eisen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Tevens kunt u bij Unica Vloeren terecht voor advies over onderhoud van de vloeren en diverse mogelijkheden, zoals eyeleds, schoonloopmatten en holle plinten.

Zoekt u een ervaren partner voor uw kunststofvloeren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij wensen u veel succes bij het maken van uw keuze.

 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews