Holle Plinten

Unica troffelvloeren kunnen voorzien worden van een holle plint.

Unica Troffelvloer met holle plint

Een holle plint is een slimme toevoeging aan uw naadloze vloer, omdat het zorgt voor een naadloze en waterdichte overgang tussen de vloer en de muur. Hierdoor wordt het onderhoud van de ruimte vergemakkelijkt en wordt de muur beschermd tegen vuil en vocht tijdens het schoonmaken. Bovendien zorgt het ontbreken van kitvoegen ervoor dat de ruimte er strakker en mooier uitziet. Het is mogelijk om de hoogte van de plint in te stellen en deze kan worden afgewerkt met een profiel of aansluiten op tegelwerk dat op hoogte is gesteld.

Holle plint in unica troffelvloer 3

Toepassingen

Het is goed om te weten dat Unica troffelvloeren met holle plinten niet alleen geschikt zijn voor sanitaire ruimtes en grootkeukens, maar ook voor andere ruimtes waar hygiëne en eenvoudig onderhoud belangrijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laboratoria, cleanrooms, productieruimtes en andere ruimtes waar strenge hygiëne-eisen gelden. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat vuil en bacteriën zich niet kunnen ophopen in naden en voegen, waardoor de ruimte makkelijker schoon te houden is en er minder kans is op verspreiding van ziektekiemen.

Holle plinten worden bij uitstek toegepast in:

  • Sanitaire ruimtes
  • Toiletten
  • Badkamers
  • Kleedkamers
  • Grootkeukens
NOA afbouwgarantie

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews