Holle Plinten

Unica troffelvloeren kunnen we voorzien van een holle plint.

Unica Troffelvloer met holle plint

Een holle plint is een optionele bewerking voor uw naadloze troffelvloer. De plint word met dezelfde mortel en een speciale vloerspaan aangebracht als naadloze overgang tussen de muur en de vloer. De hoogte is instelbaar en omdat de vloer vloeistofdicht is maakt dit de noodzaak voor kitvoegen overbodig. Een vloer met holle plint is daarmee zeer makkelijk reinigbaar en beschermt ook de muur tijdens het stofzuigen of tijdens het dweilen. De plint kan beëindigd worden met een profiel of aansluiten op tegelwerk dat op hoogte is gesteld.

Holle plint in unica troffelvloer 3

Toepassingen

Wij leveren vaak troffelvloeren in combinatie met holle plinten in sanitaire ruimtes en grootkeukens omdat deze het onderhoud vergemakkelijken en het hygiënischer is. Ook in de badkamer is het een must vanwege de waterdichte afsluiting. Unica biedt daarom ook voor bedrijven die de HACCP regelgeving moeten naleven geschikte vloeren. Al onze vloeren zijn naadloos, waardoor de vloeren makkelijk zijn te onderhouden. Hierdoor zijn de kunststofvloeren (eventueel in combinatie met holle plinten) in het bijzonder geschikt voor hygiënische ruimtes.

Holle plinten worden dus bij uitstek toegepast in:

  • Sanitaire ruimtes
  • Toiletten
  • Badkamers
  • Kleedkamers
  • Grootkeukens

 

 

NOA afbouwgarantie

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews