Bedrijfspand 

Verschillende vloeroplossingen voor diverse ruimtes in uw bedrijfspand

Binnen een bedrijfspand heeft u vaak te maken met diverse ruimtes, zoals kantoor, showroom, magazijn en sanitaire ruimtes. Unica biedt verschillende soorten naadloze vloeren aan die ieder zijn unieke eigenschappen hebben. Afhankelijk van de ruimte, gebruiksintensiteit en uw wensen bekijken we graag met u wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u perfect helpen bij het kiezen van de geschikte vloer want er bestaat geen standaardoplossing. Het gaat om uw situatie, voorkeuren en budget.  

Ontdek onze aanbevolen vloeren voor in uw bedrijfspand 

Afhankelijk van de ruimte kunt u kiezen voor een vloer met een functioneel karakter, een decoratief karakter of een combinatie van beiden. Voor alle ruimtes kunnen we u van advies voorzien. We kijken natuurlijk ook naar de ondergrond en omstandigheden zodat we de juiste maatregelen treffen voor een goede voorbereiding en planning. Als het vloertype is uitgekozen kunnen we een vloer op maat voor u leveren qua ontwerp en kleur en bij oplevering voorzien van een onderhoudsadvies. 

Geschikte vloeren voor in uw kantooromgeving 

Voor de kantoorruimtes kunt u kiezen voor een grindvloer, troffelvloer of gietvloer.  

NOA afbouwgarantie

Vloeren geschikt voor in uw kantoor én sanitaire ruimtes  

 

Onze aanbevolen vloeren voor in uw magazijn  

Meer informatie over Unica vloeren voor in uw bedrijfspand? 

Wilt u meer informatie over onze Unica vloeren voor in de diverse ruimtes van uw bedrijfsruimte? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186 616 901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews