13 maart 2023 Arjen van Keulen PU gietvloer, vloeren

Nieuw: De Unica PU Gietvloer met Stonewash Effect

Wij zijn verheugd om onze nieuwste vloersysteem te presenteren: de Stonewash gietvloer. Dit vloersysteem combineert het comfortabele en strakke karakter van een PU-gietvloer met de stoere uitstraling van beton. De vloer voelt prettig en warm aan en werkt geluiddempend. Met een speciale toevoeging creëert deze vloer een unieke minerale uitstraling die net dat beetje extra geeft.

Unica PU-gietvloer stonewash Cooltower

Unica PU-gietvloer met Stonewash Effect in de Cooltower

De Stonewash gietvloer heeft niet alleen een levendige, natuurlijke uitstraling, maar biedt ook jarenlang woon- of werkplezier. U heeft de keuze uit 32 kleurmogelijkheden, variërend van Art Minerals tot Travertin Cafe Mocha.

Unica PU-gietvloer met stonewash effect

Unica PU-gietvloer met stonewash effect

Daarnaast is de vloer eenvoudig te onderhouden en perfect bestand tegen UV-licht, waardoor de kleur extreem lang mooi blijft. Bent u op zoek naar een gietvloer die net even wat anders is? Kom dan langs in onze showroom voor meer informatie.

 

Gerelateerde blogs

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews