21 mei 2022 Roald inspiratie, vloeren

Klein appartement doet denken aan LEGO®

Wij kwamen dit appartement uit Barcelona tegen en vinden deze woning het delen meer dan waard! Het is een appartement van slechts circa 25 vierkante meter, maar het heeft alles wat je nodig heeft. De eigenaar heeft het appartement spotgoedkoop kunnen krijgen en besloten middels improvisatie het toch om te toveren tot een volwaardige woning.

Met slechts 25 vierkante meter zou alleen een tweepersoons bed al het grootste deel van het appartement in beslag nemen. Omdat de eigenaar toch optimaal gebruik wilde maken van de woning is hij inventief geweest met de inrichting. Het bed, de keuken, de kasten en het toilet maken allemaal deel uit van de muur die is bedekt met kastdeuren. Pas op het moment dat deze deuren worden ingedrukt komen alle ‘woondelen’ tevoorschijn.

Check hieronder het filmpje. Zou jij in zo’n kleine ruimte kunnen leven?

Gerelateerde blogs

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews