Praktijkruimte

Naadloze en vloeistofdichte vloeren

In de gezondheidszorg, dierenklinieken en praktijkruimtes komen talloze mensen, dieren en activiteiten samen. Voor een 24-uurs bedrijf dat zich richt op de gezondheid van mens en dier is het daarom essentieel om praktische en specifieke vloeroplossingen te bieden. Een gladde en vuile vloer kan immers leiden tot problemen en zelfs ongevallen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer, waarbij eenvoudige reiniging en hygiëne voorop staan.

Wij bevelen met name onze troffelvloeren en gietvloeren aan voor praktijkruimtes. Deze vloeren worden naadloos van plint tot plint geïnstalleerd en hebben als extra voordeel dat ze optisch zorgen voor een ruimtelijk effect. Dit maakt ze uitermate geschikt voor ruimtes waar waterbelasting en hygiëne een belangrijke rol spelen. Bovendien zijn onze vloeren verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een geschikte kleur te vinden is.

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over vloeren voor in praktijkruimtes?

Wilt u meer informatie over onze de aanbevolen naadloze vloeren voor in praktijkruimtes? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 10 reviews