Praktijkruimte

Naadloze en vloeistofdichte vloeren

Er zijn nergens zoveel verschillenden ruimten, mensen en bezigheden te bedenken dan in de gezondheidszorg, dierenklinieken en praktijkruimtes. Een 24-uurs bedrijf waarbij de gezondheid van mens en dier centraal staat. Dat vraagt om specifieke en vooral praktische vloeroplossingen. Een gladde en vieze vloer kan zorgen voor problemen en zelfs ongevallen. We kunnen u helpen de juiste vloer te kiezen waarbij een eenvoudige reiniging en hygiëne voorop staat.  

We hebben een aantal productcategorieën die wij specifiek aanbevelen voor in praktijkruimtes: troffelvloeren en gietvloeren. Deze worden allen van plint tot plint geïnstalleerd en hebben als bijkomend voordeel een optisch verruimend effect op ruimtes. Het naadloze karakter van deze vloeren is perfect in ruimtes waar waterbelasting en hygiëne een belangrijke rol spelen. Ook zijn de vloeren in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Er zit altijd wel een geschikte kleur bij. 

NOA afbouwgarantie

Meer informatie over vloeren voor in praktijkruimtes?

Wilt u meer informatie over onze de aanbevolen naadloze vloeren voor in praktijkruimtes? Neem gerust contact op met ons via het algemene nummer: 0186-616901 Ook kunt u ons mailen voor meer via: info@unicavloeren.nl of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

 

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,6 op basis van 5 reviews