10 augustus 2023 Arjen van Keulen Kunststofvloeren

De ontwikkeling van kunststofvloeren en de kennis en ervaring van Unica Vloeren:

Ontwikkeling

Kunststofvloeren zijn tegenwoordig een veelgebruikt product in huizen en bedrijven. In de afgelopen 35 jaar hebben ze een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ze nu een populaire keuze zijn voor vloeren die mooi, functioneel en duurzaam zijn.  

In de jaren 80 en 90 waren kunststofvloeren nog niet zo geavanceerd als ze tegenwoordig zijn. Ze waren beschikbaar in beperkte kleuren en texturen en hadden weinig aanpasbare opties. Daarnaast waren ze ook minder slijtvast en minder bestand tegen extreme omgevingen, zoals vocht en warmte.  

Met de opkomst van de moderne technologieën in de jaren 90 veranderde dit echter snel. Kunststofvloeren werden steeds geavanceerder, met een groter aanbod aan soorten, kleuren, texturen en aanpasbare opties. Daarnaast werden ze ook steeds slijtvaster en beter bestand tegen extreme omgevingen.  

Voordelen

Tegenwoordig bieden kunststofvloeren een breed scala aan voordelen, waaronder slijtvastheid, duurzaamheid, stijl en aanpasbaarheid. Ze zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren, texturen en stijlen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ruimte. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze worden vervaardigd uit duurzame materialen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.  

Aanbieder

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat daarom ook de kennis en ervaring van cruciaal belang is bij het aanbieden van kunststofvloeren aan de klant. Unica Vloeren heeft de kennis en ervaring om u juist te informeren over de verschillende opties en te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Bovendien kunnen we met onze kennis en ervaring zorgen voor een juiste en professionele installatie, waardoor u jarenlang kan genieten van een mooie, functionele en duurzame vloer.  

Troffelvloeren als voorbeeld

Als voorbeeld zijn Unica troffelvloeren uiterst flexibel in samenstelling en componenten, perfect afgestemd op het beoogde doel. Voor doucheruimtes prioriteren we waterdichtheid en grip, met de optie voor extra antislip. In residentiële toepassingen leggen we de nadruk op strak design met minimale verkleuring. Voor utilitaire doeleinden bieden we een industriële kwaliteit met verhoogde duurzaamheid en sterkte. Jouw behoeften en doelen zijn onze leidraad voor het creëren van de ideale troffelvloer. 

Kortom, de ontwikkeling van kunststofvloeren in de afgelopen 35 jaar heeft geleid tot een product dat zowel mooi als functioneel is. 

Gerelateerde blogs

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 17 reviews