Prijzen en garantie

Het is duidelijk dat het prijskaartje voor iedere klant belangrijk is, soms zelfs het meest belangrijke. Overal is wel een voordeligere keus te maken, zo lijkt het. Toch blijkt zo’n “eenmalige aanbieding” met allerlei speciale soorten kortingen een nachtmerrie als deze van aanzienlijk mindere kwaliteit blijkt te zijn of de werkzaamheden niet behoorlijk wordt uitgevoerd. Hiervan zijn helaas maar al te veel voorbeelden bekend.

Unica Vloeren streeft ernaar voor elke klant een basis samen te stellen die past binnen het gewenste budget, uiteraard afhankelijk van het wensenpakket van de klant. De calculatie van een vloer hangt af van verschillende omstandigheden en soorten ondergronden waar we op inspelen. Ook zijn de vloeren in een groot aantal varianten samen te stellen. Het is geen vastgesteld eindproduct. Ook vinden we een vast prijsbeleid van groot belang. Tevens geven wij u een onderhoudsadvies op maat mee en bieden wij ook service na de aanschaf, zodat de kwaliteit van onze kunststofvloeren gewaarborgd blijft.

Uiteraard kunt u ten alle tijden een vrijblijvende en duidelijk gespecificeerde offerte aanvragen.
Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

 

Waarom een erkende garantie?

Unica Vloeren is een NOA-erkend bedrijf, en dat is voor u wel zo prettig. Voor deze certificering voldoen wij voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven. Wie zaken doet met een erkend bedrijf heeft garantie op de kwaliteit van de gekochte producten en kan rekenen op een zeer goede service.

Tevreden klanten bepalen ons succes!

U bent beter af! Want u kiest met ons voor een bedrijf die bij u thuis aan de slag gaat met de NOA Afbouwgarantie. Dit betekend voor u zekerheid en garantie van Ècht vakwerk. U als klant heeft een product garantie van 3-7 jaar afhankelijk van het product en de voorwaarden.  Voor meer informatie over de NOA afbouwgarantie verwijzen wij u door.

Veel succes met uw verbouwing of de voltooiing van uw nieuwe woning.

Unica Vloeren: al meer dan 35 jaar vakmanschap

Unica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, woonbeton, troffelvloeren, gietvloeren, betonlook en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen.

Maak een afspraak
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 15 reviews